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SCUPPERS IN BRIDGE TWEEN DECKS «

i S S S N Y ¥ g
QQQI...Q!Q..Q

The Glasgow Surveyors have forwarded a letter from
the builders wherein they gstate that the owners of the above
vessel would prefer to have the scuppers led from the bridge
/yween decks to the bilges instead of being led overboard as
required by the Rules.

clause 2(c¢c) of Section 29 of the Rules (1924-25)
states:-

»The scupper pipes from permanently enclosed 'tween
vdecks are to be led to the bilges. Scupper pipes
"from superstrucures having temporary closing appliances
vare to be led overboard®.

I+ is submitted that in view of the openings in the
oridge end bulkheads being fitted with temporary means of
closing, to entitle the space to be exempted from tonnage,
the builders be informed that if the owners desire to lead
the scuppers direct to the bilges, the closing appliances
fitted to the openings at the after end of the bridge must

be of a permanent character.
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